Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal

Super aanbieding!

20% korting op huren en kamperen

Geniet jij ook graag nog wat langer van deze zomerse temperaturen? Dan is deze aanbieding echt iets voor jou.

Ontvang tot wel 20% korting op jouw verblijf tot 31 oktober en geniet van onze accommodaties en kampeerplaatsen. Ook kun je tijdens jouw verblijf in oktober gratis gebruik maken van Premium WiFi. De actie is geldig op een vakantie van minimaal 2 nachten bij RCN in Frankrijk . Als je nu boekt profiteer je automatisch van de korting, want de korting is al verrekend in de tarieven en een actiecode is dus niet nodig.

Dit seizoen blijven een aantal Franse campings langer open.  Hieronder alle informatie over je verblijf in deze periode per camping: 

RCN Val de Cantobre is alleen geopend voor chalets (tot 31 oktober) en voor de maisons (gehele jaar). De faciliteiten op het park zijn inmiddels gesloten.

Contactgegevens
Wij zijn aanwezig Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 09.00 - 21.00 uur en in het weekend van 09.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer. Tip: voor een kortere wachttijd raden wij je aan op werkdagen te bellen tussen 13:00 en 16:00 Veelgestelde vragen? Bekijk onze FAQ
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Stuur een e-mail
Binnen 48 uur krijg je van ons een reactie. Stuur een e-mail