Tentkampeerplaats op de Wildenberg met boomhut

Unieke plaats met boomhut
Omschrijving Faciliteiten
Omschrijving

Tentkampeerplaats op de Wildenberg met boomhut

Uniek zijn onze kampeerplaatsen met boomhut! Een unieke ervaring voor gezinnen met kinderen. We willen graag dat ieder kind zich thuis voelt. Voldoende ruimte om lekker te spelen vinden wij daarom belangrijk. Je kunt daarom bij ons een kampeerplaats met eigen boomhut te reserveren. De ruime, stevige huisjes zijn overdekt en speciaal gemaakt om in te spelen.

Dankzij de ruime veranda hebben de kinderen ook op de meest zonnige dagen profijt van de boomhut. Een stevige balustrade zorgt voor de benodigde veiligheid. Daarnaast bevindt zich aan de voorkant een takelpunt met een metalen emmer voor nog meer speelplezier.

 

De Wildenberg is het exclusieve domein, gelegen midden op RCN de Flaasbloem, voor de echte tentkampeerder. 

Een uitdagend terrein waar de aanwezige natuur in oude luister is hersteld en het reliëf in het landschap nog wordt versterkt. Het terrein is autovrij. De kinderen kunnen onbezorgd spelen bij de kabelbanen of de speeltoestellen.

Zet de tent maar neer waar je wilt. Geniet van de vrijheid in een stuk ongerepte natuur. 

Als kampeerder op De Wildenberg heb je een aantal bijzondere extra’s waar je gratis gebruik van kunt maken.

Er staan 2 Finse Kota’s tot je beschikking:

  • In de grillkota kun je grillen, pizza’s bakken, barbecueën of gewoon een spelletje doen. Het gebruik is selfsupporting dus je zorgt zelf voor bijvoorbeeld het houtskool. De kota is iedere dag geopend van 9.00 tot 21.00 uur.
  • In de kookkota staan een aantal gastoestellen en een koelkast. De kookkota is dagelijks geopend van 9.00 tot 21.00 uur.

 

De gezamenlijke kampvuurplaats is de ideale plek om samen met de kinderen marshmallows te maken. Het hout sprokkel je in de bossen om je heen bij elkaar.

Je kunt gebruik maken van gratis Wi-Fi.

 

 

Faciliteiten
Stroomvoorziening
Elektra 10 ampère stroom