Tentkampeerplaats op De Wildenberg

Uitdagend kamperen in de natuur
Omschrijving Faciliteiten
Omschrijving

Tentkampeerplaats op De Wildenberg

Vergeet de auto’s, de vouwwagens, de caravans, vergeet de 'gewone' camping met keurige wegen, paden en afgezette velden.

Op De Wildenberg zul je die niet zien. Dit is het exclusieve domein, gelegen midden op RCN de Flaasbloem, voor de echte tentkampeerder.

Een uitdagend terrein waar de aanwezige natuur in oude luister is hersteld en het reliëf in het landschap nog wordt versterkt.

Zet de tent maar neer waar je wilt. Geniet van de vrijheid in een stuk ongerepte natuur.  Omdat het terrein autovrij is, is deze alleen geschikt voor tenten en niet voor caravans/campers en vouwwagens. 

Als kampeerder op De Wildenberg heb je een aantal bijzondere extra’s waar je gratis gebruik van kunt maken.

Er staan 2 Finse Kota’s tot je beschikking:

  • In de grillkota kun je grillen, pizza’s bakken, barbecueën of gewoon een spelletje doen. Het gebruik is selfsupporting dus je zorgt zelf voor bijvoorbeeld het houtskool. De kota is iedere dag geopend van 9.00 tot 21.00 uur.
  • In de kookkota staan een aantal gastoestellen en een koelkast. De kookkota is dagelijks geopend van 9.00 tot 21.00 uur.

 

Het terrein is autovrij. Om de spullen van de parkeerplaats naar de door jou uitgekozen plaats te brengen hebben we bolderkarren te leen, hiervoor heb je een twee euromuntstuk nodig. 

De kinderen kunnen hierdoor onbezorgd spelen in de natuur of op de speeltoestellen. De gezamenlijke kampvuurplaats is de ideale plek om samen met de kinderen marshmallows te maken. Het hout sprokkel je in de bossen om je heen bij elkaar.

Je kunt gebruik maken van gratis Wi-Fi.

Faciliteiten
Stroomvoorziening
Elektra 10 ampère stroom