RCN de Noordster | Kampeerplaats

comfortabele kampeerplaats
Omschrijving Faciliteiten
Omschrijving

RCN de Noordster | Kampeerplaats

Er zijn twee type kampeerplaatsen: graskampeerplaatsen en boskampeerplaatsen. De kampeerplaatsen op de velden hebben een grasondergrond en noemen we graskampeerplaatsen. Op open plekken in het bos zijn drie kampeervelden (graskampeerplaatsen): Sterrenveld, Maanveld en Zonneveld. Op de Castorallee bevinden zich meerdere kleine kampeervelden met vier kampeerplaatsen. 

 

Alle overige kampeerplaatsen zijn boskampeerplaatsen; dit zijn individuele kampeerplaatsen aan één van de bospaden. De ondergrond is bosgrond. Bomen en struiken zorgen voor de nodige rust en privacy. Tegelijkertijd is er voldoende ruimte om van de zon te genieten.


Kampeermiddel
Per kampeerplaats mag er één kampeermiddel (met luifel) geplaatst worden + twee bijzettenten. De genoemde tarieven zijn incl. een kampeermiddel, twee bijzettenten, twee personen, gebruik elektra, CAI (indien aanwezig) en een auto.

 

Elektra
Elke kampeerplaats beschikt over een eigen elektriciteitsaansluiting van 10 Ampère.

 

CAI

We hebben gras- en boskampeerplaatsen met CAI aansluiting, deze zijn aangeduid op de parkplattegrond. Het tarief voor een gras- en boskampeerplaats (met of zonder CAI) is gelijk.


WiFi
Je hebt gratis toegang tot WiFi.

 

Water

Watertappunten zijn verspreid over de camping, deze zijn aangegeven op de parkplattegrond.


Speeltoestellen
Verspreid over het terrein zijn diverse speeltoestellen en zandbakken aanwezig. Op de plattegrond (link) zijn deze aangegeven.

 

Auto
Als je op een graskampeerplaats verblijft dien je je auto te parkeren op het naastgelegen parkeerterrein. Op alle boskampeerplaatsen kan je je auto bij je eigen kampeerplaats parkeren. Voor elke kampeerplaats geldt: max. één auto per kampeerplaats. Extra auto’s kunnen geparkeerd worden op de centrale parkeerplaats buiten de slagboom.

 

Huisdier

Huisdieren zijn (tegen betaling) welkom, met uitzondering op de twee huisdiervrije kampeervelden op de Castorallee (zie parkplattegrond).

Faciliteiten