Trekkershut de Dwergster

Back to basic | Sfeervol
Omschrijving Faciliteiten
Omschrijving

Trekkershut de Dwergster

Deze sfeervolle trekkershut is ideaal voor een nachtje weg of voor een langer verblijf ‘back to basic’ met twee personen! Fietsvakantie, wandelvakantie of gewoon een keer wat anders? De trekkershut is echt een beleving voor twee personen midden in de natuur.  

Keuken

In het keukenblokje vind je een 2-pits elektrische kookplaat, een fluitketel, een thermosfles met opschenkfilter om koffie te maken, een kleine koelkast en een compleet inventaris om te kunnen koken en eten. Nabij de trekkershut is een watertappunt en in de boshut is een jerrycan.

Woonkamer
In de trekkershut staat een tafel met twee stoelen. Er is een elektrische kachel aanwezig.

Slaapkamer

Er staat een tweepersoonsbed van 1,40 x 2 meter, dekbedden en kussens zijn aanwezig. Bedlinnen kun je zelf meenemen of bijboeken bij je reservering. Het bijplaatsen van een babybedje is niet mogelijk. Bij een aantal trekkershutten is het mogelijk om (tegen betaling) een bijzettentje bij te plaatsen. Bel ons voor de mogelijkheden.


Badkamer
Het sanitairgebouw is vlakbij, hier kun je gratis gebruik maken van warm water, douche en toilet.


Buiten
De speels ogende trekkershut staat op 1 meter hoge palen met een kleine veranda. Er staat een picknicktafel bij de trekkershut. In de nabijheid van de trekkershut is een zandbak en een klein speeltoestel voor de kinderen. De auto kan geparkeerd worden op de naastgelegen parkeerplaats.  

 

Internet 
Je kunt gebruikmaken van gratis WiFi.

Overig
Dit is een rookvrije accommodatie en huisdiervrij. Het is mogelijk om keukenlinnen en handdoeken bij ons te huren, dat scheelt weer in je bagage. 

 

Faciliteiten
Aanwezig in accommodatie
Buiten
Parkeren bij de accommodatie
Inrichtingskenmerken
Eethoek voor 2 personen
Elektrische kachel
Tweepersoonsbed in woonkamer
Keuken
2 pits elektrische kookplaat