RCN het Grote Bos | Kampeerplaats

RCN het Grote Bos | Kampeerplaats
Omschrijving Faciliteiten
Omschrijving

RCN het Grote Bos | Kampeerplaats

Kampeerders hebben verschillende mogelijkheden. Kleine of grote kampeervelden, bosplaatsen, maar er zijn ook plaatsen voor fietskampeerders en voor mensen die met hun camper komen.

 

De kampeerplekken op camping het Grote Bos zijn ruim genoeg (ca. 100 tot 135 m2), zodat je ook nog wel ergens een prettig plaatsje vindt om bijvoorbeeld even in te dutten.

 

Alle passantenplaatsen hebben een CAI aansluiting. Er zijn 6 verwarmde sanitairgebouwen, zodat er altijd wel één bij je in de buurt is. Ook minder valide gasten verwelkomen wij graag. Voor hen zijn er aangepaste douches en toiletten.

 

Leuk voor de doorgewinterde kampeerders: ook ’s winters kun je bij ons met de tent of caravan terecht tijdens de weekenden en schoolvakanties. Je kunt tevens een winterseizoenplaats huren, informeer hiernaar op de receptie. 

 

Je kunt gebruik maken van gratis Wi-Fi. Daarnaast verhuren wij (op basis van beschikbaarheid) ook koelkasten, dit zijn tafelmodellen zonder vriesvak. Je dient de koelkast voor minimaal 5 dagen te huren. De kosten hiervoor zijn 5 euro per dag en wij brengen 50 euro borgkosten in rekening. De koelkast wordt bij de plaats afgeleverd en opgehaald. (Als je hier gebruik van wilt maken, stuur hiervoor een email naar hetgrotebos@rcn.nl onder vermelding van uw reserveringsnummer).

 

 

 

 

Faciliteiten