Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal

Winterkamperen

In de winter genieten bij RCN Vakantieparken

Sportief en verfrissend voor je hoofd en je lijf, dat is kamperen in de winter. De doorgewinterde kampeerders beleven bij RCN Vakantieparken een unieke kampeerervaring. Je kunt met een caravan of camper de hele winter voordelig terecht op vier prachtige bosparken in Nederland. Wil je er lekker even een paar daagjes tussenuit of ga je voor een winterseizoenplaats? Kies de vakantie van jouw voorkeur en geniet bij RCN van winterse taferelen op onze sfeervolle parken.

 

Overwinteren op onze prachtige parken

Wanneer je voor een unieke kampeerervaring wilt gaan

Van 1 november tot en met 25 maart 2022 kan je blijven genieten van onze kampeerplaatsen! Met de winterkampeerplaatsen kan je op een van onze vier bosparken kamperen. Gun jezelf die pure rust en kom naar de Flaasbloem, de Noordsterhet Grote Bos  of de Roggeberg voor deze unieke kampeerervaring. De frisse winterlucht, de rust in de natuur en het knisperende pak sneeuw onder je voeten. Dit en nog meer redenen maken het winterkamperen een echte must!

 

De plaatsen beschikken over een eigen elektriciteitsaansluiting en goed verzorgde sanitaire voorzieningen zijn altijd in de buurt. Het kampeerterrein van de Flaasbloem is rolstoeltoegankelijk. Bijna alle sanitairgebouwen zijn voorzien van aangepast kampeersanitair.

RCN de Jagerstee

RCN de Jagerstee

Alle kampeervelden van RCN de Jagerstee liggen aan sfeervolle bossingels. Op iedere kampeerplek is voldoende eigen ruimte: de plaatsen zijn altijd minimaal tachtig vierkante meter groot.

RCN de Noordster

RCN de Noordster

Bomen en struiken zorgen voor de nodige rust en privacy, je hebt als kampeerder altijd een unieke plaats aan één van de bospaden. Waar je ook kampeert, sanitaire voorzieningen zijn in de buurt. 

RCN de Roggeberg

RCN de Roggeberg

In de Friese natuur kamperen is een goede manier om weer helemaal tot rust te komen. Door de kampeervelden omringd door bomen en struiken ervaar je het echte kamperen.

Een heel seizoen genieten?

Een heel seizoen genieten?

Kies dan voor een (winter)seizoenplaats! Naast bovenstaande bosparken biedt ook RCN het Grote Bos, midden in De Utrechtse Heuvelrug, fantastische kampeerplaatsen in hartje winter.

Contactgegevens
Wij zijn aanwezig Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 09.00 - 21.00 uur en in het weekend van 09.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer. Tip: voor een kortere wachttijd raden wij je aan op werkdagen te bellen tussen 13:00 en 16:00 Veelgestelde vragen? Bekijk onze FAQ
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Stuur een e-mail
Binnen 48 uur krijg je van ons een reactie. Stuur een e-mail